HGL från Jean Perrot

HGL

HGL GRADSAX: KVALITETSMASKIN FÖR ALLA Den robusta, svetsade stålramen garanterar hög tillförlitlighet och utmärkt klippkvalitet. Dessa klippmaskiner möjliggör precisa snitt med minimal deformation. Den låga klippvinkeln på denna typ av saxar begränsar vridning och böjning av plåtmaterial. Tack vare Cybelec CybTouch 6-kontrollen är HGL-saxen enkel att använda för operatörer. Maskinen uppfyller även CE-certifieringen, vilket säkerställer helt säkra arbetsförhållanden.

Standardutrustning
Användarvänliga Cybelec CybTouch 8 numeriska kontroller
Kullagerbord
1000 mm kvadratisk arm
Manuell justering av bladgap
Belysning av skugglinjen
1000 mm motordrivet bakanslag
Klämsystem med särskilt skydd för känslig plåt
2 främre armstöd på 1000 mm
CE-certifiering

HGL hydraulisk gradsax är specialutformad för kapning av plåtmaterial med längder från 2 till 4 meter och tjocklekar upp till 6 mm. Denna maskin är utrustad med Cybelec CybTouch 8, en användarvänlig numerisk kontrollenhet som underlättar exakta justeringar och effektiv hantering under drift. Den robusta konstruktionen inkluderar ett kullagerbord och en 1000 mm kvadratisk arm som stödjer och stabiliserar plåten under skärprocessen.

För att optimera skärförmågan är gradsaxen utrustad med manuell justering av bladgapet, vilket tillåter anpassning till olika materialtjocklekar. Belysning av skugglinjen och ett 1000 mm motordrivet bakanslag förbättrar precisionen vid måttinställning och skärning. Dessutom erbjuder maskinen ett klämsystem med särskilt skydd för känslig plåt, vilket minimerar risken för skador under processen.

Ytterligare funktioner inkluderar två främre armstöd på 1000 mm som ger ytterligare stöd och stabilitet.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Jean-Perrot, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Jens Vesterlund
Försäljning standardmaskiner Jens Vesterlund +46 (0)371-58 37 04 jens.vesterlund@axelentengineering.se