GRM-NC radial from Bihler

GRM-NC

Högpresterande servobearbetningssystem för stansade och formade detaljer, tråddetaljer i små och medelstora batchstorlekar

Egenskaper
Höga produktionshastigheter upp till 250 st/min
Standardiserad maskinplattform för radialt och linjärt LEANTOOL-system
Processlängder på över 2 000 kan realiseras i linjär produktion med tre bockningsmoduler och två servopressar
100 % reproducerbarhet
Full verktygskompatibilitet med GRM-serien
Korta ställtider

*Vid flytt av verktyg från mekaniska GRM-maskiner till GRM-NC

 

Denna maskin erbjuder en avancerad lösning för effektiv produktion med hastigheter upp till 250 enheter per minut. Med en standardiserad maskinplattform som stödjer både radialt och linjärt LEANTOOL-system, kan maskinen hantera komplexa och omfattande tillverkningsuppgifter. Den är designad för att realisera processlängder på över 2 000 mm i linjär produktion, vilket görs möjligt genom integrationen av tre bockningsmoduler och två servopressar. Detta ger en exceptionell flexibilitet och kapacitet för produktion av längre och mer komplexa delar.

Maskinen säkerställer 100% reproducerbarhet i produktionen, vilket ger konsekvent hög kvalitet på alla produkter utan variation. Full verktygskompatibilitet med GRM-serien förstärker dess användbarhet och integrationspotential inom olika produktionssystem, vilket gör det enkelt att anpassa eller uppgradera befintliga konfigurationer.

En betydande styrka hos denna maskin är dess förmåga att erbjuda korta ställtider—upp till tio gånger snabbare jämfört med konventionella maskiner. Denna egenskap minimerar driftsavbrott och optimerar produktionsflödet, vilket är avgörande för att upprätthålla kontinuerlig och kostnadseffektiv produktion.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se