GRM 80P hybrid from Bihler

GRM 80P hybrid

Kraftfullt bearbetningssystem för flexibel massproduktion av större stansade och formade detaljer

Egenskaper
Enkel integrering av servoaxlar för enklare verktygslösningar
Maximalt bearbetningsutrymme tack vare uppdelning av stans- och formningsoperationer
Mer än 2 100 mm bearbetningsbana med linjära verktyg
Styv 400 kN press för högpresterande hårdmetallverktyg
Stor central öppning för flexibel integration av centrala dornrörelser
Enkel och säker drift med VariControl-systemet

Denna avancerade maskin är utrustad med servoaxlar som möjliggör enkel integrering av enklare verktygslösningar, vilket ger hög flexibilitet för olika produktvarianter. Genom att dela upp stans- och formningsoperationerna maximeras bearbetningsutrymmet, vilket effektiviserar arbetsflödet och ökar produktiviteten. Med en imponerande bearbetningsbana på över 2 100 mm med linjära verktyg, är maskinen utformad för att hantera stora och komplexa arbetsstycken smidigt och effektivt.

Maskinen stoltserar med en robust 400 kN press som är speciellt lämpad för användning med högpresterande hårdmetallverktyg, vilket garanterar precision och hållbarhet även under intensiv drift. Dessutom erbjuder den stora centrala öppningen möjligheten till flexibel integration av centrala dornrörelser, vilket ytterligare förbättrar maskinens mångsidighet och anpassningsförmåga till olika tillverkningskrav.

För att säkerställa enkel och säker drift är maskinen utrustad med VariControl-systemet, ett intuitivt användargränssnitt som förenklar styrning och övervakning av produktionsprocessen. Detta system ger operatörerna kontroll och översikt, vilket minskar risken för fel och ökar den övergripande produktionseffektiviteten.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se