CR från Jean Perrot

CR

MEKANISK GRADSAX CR: HÖGHASTIGHETSKLIPPNING Idealisk för produktion i hög volym. Denna klippmaskin kan enkelt integreras i automatiska klipplinjer och den klarar upp till 100 klipp/minut. Utöver dess hastighet är den mekaniska CR modellen energisnål på grund av att det inte finns någon hydraulik i den. De är utformade för att klippa ett stort urval av material: stål, aluminium, rostfritt stål och plaster. Tack vare det intuitiva SIEMENS-numeriska kontrollsystemet är CR-saxen enkel att använda för operatörer. Denna maskin uppfyller även CE-certifieringen, vilket säkerställer helt säkra arbetsförhållanden.

Standardutrustning
Användarvänliga Cybelec-numeriska kontroller
Kullagerbord
Belysning för skugglinjen
Klämsystem med särskilt skydd för känslig plåt
Motordrivet bakanslag 500 mm
Centraliserat manuellt smörjsystem
1000 mm kvadratisk arm med bakanslag
1000 mm främre armstöd
CE-certifiering

Denna kantpress, utformad för bearbetning av plåtmaterial med längder från 2 till 3 meter och upp till 3 mm tjocklek, kombinerar precision med användarvänlighet. Den är utrustad med Cybelec-numeriska kontroller, kända för sin pålitlighet och enkelhet i hantering, vilket gör den idealisk för både rutinerad och oerfaren personal.

Maskinen är utrustad med ett kullagerbord som underlättar materialhantering och ökar precisionen vid bockning. Den har även belysning för skugglinjen för att förbättra synligheten och noggrannheten vid arbete. Det unika klämsystemet är särskilt anpassat för att skydda känsliga plåtmaterial under bearbetning, vilket minimerar risken för skador på arbetsstycket.

Ytterligare funktioner inkluderar ett motordrivet bakanslag på 500 mm för exakt positionering, ett centralt manuellt smörjsystem som förlänger maskinens livslängd, samt 1000 mm kvadratisk arm med bakanslag och främre armstöd som stödjer och stabiliserar material under bearbetning.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Jean-Perrot, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Jens Vesterlund
Försäljning standardmaskiner Jens Vesterlund +46 (0)371-58 37 04 jens.vesterlund@axelentengineering.se