Thumb image tillverkning

CNC och mjukvara

Våra kantpressar styrs med hjälp av det numeriska kontrollsystemet Delem DA 66/69T för att optimera produktiviteten, säkerställa stor mångsidighet och garantera hög precision i bockningen samtidigt som operatörens arbete förenklas och är säkert.

Egenskaper och funktioner
Offline programmering alternativt 3D- och 2D-grafiskt programmeringsläge med pekskärm
3D-visualisering och simulering av produktion
17" högupplöst TFT skärm
Öppen systemarkitektur
Öppen systemarkitektur
Automatisk beräkning av bockningssekvens (2D & 3D)
Kollisionsdetektering
Optimering av maskinens cykeltid & minimering av ställtid
Enkelt byte av bocksekvens grafiskt
Programmering av omvik
Produktanteckningar och länkning till PDF-filer
Integrerade hjälpfunktioner, felmeddelanden och fjärrdiagnos

Delem DA 66/69T styrsystem för maskiner är utrustad med omfattande funktioner för både offline programmering och realtidskontroll, vilket ger operatörer flexibilitet att välja mellan 3D- och 2D-grafiskt programmeringsläge via en intuitiv pekskärm. Med en 17-tums högupplöst TFT-skärm kan användare njuta av skarp och tydlig 3D-visualisering och simulering av produktionsprocesser, vilket möjliggör noggrann översyn och planering innan faktisk produktion påbörjas.

Systemet utmärker sig med sin öppna systemarkitektur, vilket möjliggör smidig integrering med befintliga verktyg och processer samt anpassning efter specifika behov. Direktnavigeringen mellan programmering och produktion optimerar arbetsflödet och minimerar tidsåtgången för att växla mellan olika arbetsuppgifter. En av de mest kritiska funktionerna är den automatiska beräkningen av bockningssekvenser för både 2D- och 3D-modeller, vilket effektiviserar hela tillverkningsprocessen.

Kollisionsdetektering och optimering av maskinens cykeltider bidrar ytterligare till att minimera ställtid och öka produktiviteten. Systemet tillåter även användarna att grafiskt ändra bocksekvenser, vilket förenklar anpassningar under gång utan behov av omfattande omprogrammering. Vidare inkluderar systemet funktioner för programmering av omvik, möjlighet att koppla produktanteckningar och PDF-filer direkt i programvaran, samt integrerade hjälpfunktioner och felmeddelanden. Fjärrdiagnosfunktionen garanterar att support och underhåll kan utföras effektivt, vilket är avgörande för att upprätthålla maskinens driftsäkerhet och prestanda över tid.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Jean-Perrot, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Jens Vesterlund
Försäljning standardmaskiner Jens Vesterlund +46 (0)371-58 37 04 jens.vesterlund@axelentengineering.se