CC 1

Kraftfullt bearbetningssystem för massproduktion av längre och större stansade och formade delar

Egenskaper
Höga produktionshastigheter på upp till 200 st/min
NC-matningsenheter tillgängliga för långa matningslängder
Stark 800 kN excenterpress placerad bredvid arbetsplattan
Utökat pressutrymme för större skärverktyg
Hela bordsytan tillgänglig för ytterligare bearbetningssteg
Stor öppning i frontplattan för att möjliggöra flera centrala dorn
Korta växlingstider med snabbt verktygsspännsystem
Enkel och säker användning med VariControl VC 1

Denna maskin är konstruerad för att möta kraven inom industriell produktion, med kapacitet att nå upp till 200 enheter per minut. Den är utrustad med NC-matningsenheter som effektiviserar hantering av långa matningslängder, vilket möjliggör produktion av stora serier snabbt och effektivt. Centralt i maskinens funktion är en kraftfull 800 kN excenterpress, strategiskt placerad bredvid arbetsplattan för optimal tillgång och prestanda.

Maskinen har ett utökat pressutrymme, anpassat för att rymma större skärverktyg, vilket ökar dess mångsidighet i bearbetning av olika material och komponenter. Hela bordsytan är dessutom tillgänglig för ytterligare bearbetningssteg som kontaktsvetsning, gängning och insättning av skruvar, vilket gör det möjligt att genomföra flera tillverkningsprocesser på en och samma station.

En stor öppning i frontplattan ger plats för flera centrala dorn, vilket möjliggör komplexa och mångfasetterade bearbetningar. Tack vare ett snabbt verktygsspännsystem kan växlingstiderna hållas korta, vilket bidrar till en mer strömlinjeformad produktion. För att säkerställa enkel och riskfri hantering är maskinen utrustad med VariControl VC 1, ett användarvänligt styrsystem som förenklar såväl programmering som daglig drift. Denna maskin är en optimal lösning för företag som strävar efter maximal produktivitet och flexibilitet i sin tillverkning.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se