BNC 4 from Bihler

BNC 4

Standardiserat servotillverkningssystem för en högproduktiv tillverkning av klassiska stansade och formade detaljer

Egenskaper
Full verktygskompatibilitet med MRP-maskiner
Betydande ökning av produktionen
Enklare och snabbare maskininställning
Maximal processsäkerhet och produktkvalitet

Denna maskin är designad för att integreras sömlöst med MRP-maskinerna (UB2, UB2B, UB3, UB3B, UB4, UB4B), vilket garanterar full verktygskompatibilitet och möjliggör en betydande ökning av produktionskapaciteten. Denna egenskap är avgörande för tillverkare som vill utöka sin produktionsvolym utan att kompromissa med befintliga utrustningsinvesteringar.

Effektiviteten i produktionen stärks ytterligare genom enklare och snabbare maskininställningar. Tack vare intuitiva gränssnitt och förbättrade designfunktioner kan operatörerna minska tiden det tar att konfigurera och omställa maskinen, vilket gör det möjligt att snabbt anpassa produktionen till olika produktspecifikationer eller vid produktbyte.

Maskinen är dessutom konstruerad för att maximera processsäkerheten och säkerställa högsta möjliga produktkvalitet. Genom avancerade kontrollsystem och precisionsmekanik kan den hantera komplexa tillverkningsprocesser med extrem noggrannhet, vilket minimerar risken för fel och ökar den slutliga produktens kvalitet

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se