BM-HP 3000 (hairpins)

Effektiv och flexibel hairpin produktion baserat på mer än 40 års erfarenhet av hairpin teknik, öppnar Bihlers kompletta lösning för nya perspektiv inom industriell massproduktion av dessa elektrifierande komponenter.

Egenskaper
Allt-i-ett produktion av hairpins
Alla vanliga typer av hairpins kan tillverkas
Hög effekt: 60 - 120 färdiga detaljer per minut
Cykelhastigheterna är tre gånger högre än med sekventiella system
Flexibelt, snabbt byte av varianter
Anpassad för industriell massproduktion
100 % kvalitet på detaljerna
Ytterligare maskin- och utrymmesbehov kan minskas
Flexibelt anpassningsbar till framtida uppgifter
Enkel och sparsam drift med central VariControl
Helautomatiskt coilbyte

Produktionssystemet BM-HP 3000 med standardiserade bearbetningsprocesser kombinerar alla nödvändiga processsteg: Börjar med flerstegsriktningen och den mycket dynamiska, glidfria matningen av tråden, den exakta skärningen, NC-kontrollerad mekanisk strippning av beläggningen, samtidig fasning av stiftändarna, 2D-förbockning och 3D-formbockning. Du drar nytta av tre gånger högre cykelhastigheter än med sekventiella system, enkla och snabba variantbyten ”i farten” och flexibel skalbarhet för framtida uppgifter.

Denna allt-i-ett maskin för tillverkning av hairpins är designad för att effektivt producera en rad vanliga typer av hairpins, kopplingsstift och I-stift direkt från spolen av platt tråd. Maskinen utmärker sig genom sin effektivitet, med kapaciteten att producera mellan 60 till 120 färdiga detaljer per minut, beroende på materialtvärsnitt och benlängd.

En av de mest framstående egenskaperna hos denna maskin är dess förmåga till flexibla och snabba byten av varianter ”i farten”, vilket gör den idealisk för industriell massproduktion där variationer är vanliga. Denna flexibilitet säkerställer att maskinen kan anpassas för att möta framtida produktionsbehov utan omfattande omkonfigurationer.

Maskinen garanterar 100% kvalitet på alla producerade detaljer, vilket minimerar avfall och ökar den totala produktivitetseffektiviteten. Genom användning av central VariControl är operationen av maskinen både enkel och ekonomisk, och det helautomatiska coilbytet ytterligare effektiviserar produktionsprocessen.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se