APHS från Jean Perrot

APHS

Från 1,25 till 6 meter och med presskraft från 40 till 600 ton, är denna hydrauliska kantpress anpassad för bockning av enstaka detaljer till större serier. Denna kantpress gör operatörens arbete enkelt tack vare de intuitiva styrsystemen DELEM DA 66T eller DA 69T.

Standardutrustning
DELEM DA 66/69T med 2D-grafisk pekskärm och 3D-visualisering i simulering & produktion samt offline programmering
Manuell verktygsinfästning: Eurostil eller kvartsvarvshandtag
Självcentrerande bord för multi-V-matriser (4V)
Mekanisk autobombering CNC-styrd
Bakre anslag: 2 axlar motoriserade (X och R) och upp till 6 axlar (tillval)
Senaste ”Lazersafe” skyddssystem för att säkerställa operatörens säkerhet
Stödarmar på linjärt guidningssystem

Denna kantpress är utrustad med DELEM DA 66/69T styrsystem, som erbjuder 2D-grafisk pekskärm och 3D-visualisering för både simulering och produktion. Denna teknologi möjliggör inte bara effektiv hantering i realtid utan även offline programmering, vilket bidrar till ökad flexibilitet och förbättrad produktionskapacitet. Styrsystemets avancerade funktioner underlättar komplexa bockningsoperationer och optimerar arbetsflöden.

För att möta olika behov och applikationer kan maskinen utrustas med manuell verktygsinfästning, antingen i Eurostil eller med kvartsvarvshandtag, vilket gör verktygsbyten snabba och enkla. Det självcentrerande bordet är speciellt designat för multi-V-matriser (4V), vilket ger ytterligare flexibilitet och precision vid bearbetning av olika material och tjocklekar.

Maskinens bakre anslag är utrustat med två motoriserade axlar (X och R) som standard, med möjlighet att uppgradera till sex axlar för ännu större precision och kontroll över bockningsprocessen. För att säkerställa operatörens säkerhet är maskinen utrustad med det senaste ”Lazersafe” skyddssystemet, vilket är en avgörande faktor för en säker arbetsmiljö.

Dessutom förbättras hanteringen och stödet för material genom stödarmar monterade på ett linjärt guidningssystem, vilket säkerställer smidiga och exakta rörelser under hela produktionsprocessen. Denna kantpress kombinerar högteknologisk precision med användarvänlighet och säkerhet, vilket gör den till en värdefull resurs i modern plåtbearbetning.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Jean-Perrot, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Jens Vesterlund
Försäljning standardmaskiner Jens Vesterlund +46 (0)371-58 37 04 jens.vesterlund@axelentengineering.se