APHS-C från JEan Perrot

APHS-C

Den kompakta kantpressen APHS-C erbjuder stort värde med sin kvalitet och prestanda till en låg investeringskostnad. Enkelhet och användarvänlighet är styrkan hos denna kompakta bockmaskin - från 1,25 till 4 meter och med presskraft från 40 till 400 ton. Denna maskin förenklar operatörens arbete, tack vare den användarvänliga CNC-kontrollern ESA GV och dess pekskärm.

Standardutrustning
ESA GV numeriskt kontrollsystem med offline mjukvara
Manuell verktygsinfästning: Eurostil eller kvartsvarvshandtag
Självcentrerande bord för multi-V-matriser (4V)
Mekanisk bombering manuellt eller automatiserat
Bakre anslag: X-axel motordriven och R-axel manuell (motordriven finns som tillval)
Senaste ”Lazersafe” skyddssystem för att säkerställa operatörens säkerhet (tillval)
Stödarmar vertikalt justerbara

Denna avancerade kantpress är utrustad med ESA GV numeriskt kontrollsystem som effektiviserar produktionsprocesserna genom både realtidsstyrning och offline-programmering. Systemet erbjuder användaren flexibilitet och precision, vilket gör det möjligt att smidigt anpassa efter olika produktionskrav.

Maskinen inkluderar alternativ för verktygsinfästning, där användaren kan välja mellan Eurostil och kvartsvarvshandtag. Denna funktion förenklar verktygsbyten och optimerar produktionsflödena. Dessutom bidrar det självcentrerande bordet för multi-V-matriser (4V) till att öka mångsidigheten och precisionen vid hantering av olika materialtyper och tjocklekar.

För att ytterligare precision under bockningsprocessen, erbjuder maskinen en mekanisk bombering som kan vara antingen manuell eller automatiserad, beroende på användarens behov och krav på exakthet. Bakre anslaget är utrustat med en motordriven X-axel och en manuell R-axel, med möjlighet att uppgradera till motordriven för båda axlarna för ännu större kontroll och finjustering.

Möjligheten att välja till det senaste ”Lazersafe” systemet ökar säkerheten på maskinen och garanterar operatörens säkerhet under arbete. Stödarmarna är vertikalt justerbara, vilket ger ytterligare stöd och flexibilitet under arbetet med större eller mer komplexa delar.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Jean-Perrot, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Jens Vesterlund
Försäljning standardmaskiner Jens Vesterlund +46 (0)371-58 37 04 jens.vesterlund@axelentengineering.se