40CC

Denna mångsidiga maskin med presskraft från 20 till 70 ton och kapacitet att hantera stora diametrar (50 till 254 mm) är idealisk för avancerad metallbearbetning. Dess förmåga att integreras i automatiserade system och flexibla verktygskonfigurationer gör den oumbärlig för effektiv industriproduktion.

Egenskaper
Presskraft: från 20 till 70 ton
Ø 50 till 254 mm
Hydraulisk eller elektrisk maskin
Ändformning före eller efter bockning
Flexibilitet för anpassning av verktyg
Upp till 7 verktyg
Enkel integrering i automatiserade produktionsceller
Möjlighet att kombinera ändformning med andra kompletterande operationer

Kraftfull rörformningsmaskin med presskraft upp till 70 ton och med möjlighet till många verktyg. Enkel att integrera i en produktionscell.

 

Denna kraftfulla maskin, tillgänglig både som hydraulisk och elektrisk modell, erbjuder presskraft från 20 till 70 ton och hanterar material med diametrar från 50 till 254 mm. Dess design möjliggör ändformning både före och efter bockning, tack vare utmärkt åtkomst från tre sidor, vilket ger exceptionell flexibilitet för tillverkningsprocesser som kräver precision och anpassningsbarhet.

Maskinen är utrustad med kapacitet att hålla upp till sju verktyg, med möjlighet till expansion på begäran, vilket underlättar snabba omställningar mellan olika produktionsspecifikationer och minskar driftstopp. Dessutom är den utformad för enkel integrering i automatiserade produktionsceller, vilket ytterligare förbättrar dess effektivitet och anpassningsförmåga till komplexa produktionsmiljöer.

HMI-systemet drivs av en PC av industrikvalitet med en 19-tums pekskärm och flerspråkigt programmeringsgränssnitt, vilket gör maskinoperationer intuitiva och lätthanterliga. Avancerade funktioner som simuleringsprogram, verktygsredigerare för programmering av komplexa detaljer, autokorrigerande feedback från 3D-mätanordningar och möjligheten att köra program i slow motion, stärker precisionen och produktiviteten i varje tillverkningsfas.

HMI

  • PC av industrikvalitet
  • Flerspråkig dialog och programmeringsgränssnitt på en 19″ pekskärm
  • Simuleringsprogram
  • Ytterligare I/O
  • Internetanslutning: fjärrhjälp och chattrum
  • Autokorrigerande återkoppling från 3D-mätanordningar
  • Verktygsredigerare för programmering av komplexa detaljer
  • Verktygsredigerare för programmering av komplexa detaljer
  • Programkörning i slow motion

Kontakta oss

Vill du veta mer om Numalliance, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se