Kitamura fräs

Vår maskinpark växer

I takt med att vår verksamhet växer så är det glädjande att även vår maskinpark nu växer. Vi har investerat i ytterligare maskinkapacitet, och i förra veckan levererades vår femte Kitamura-fräs från Edströms Maskin i Jönköping (tagga Edströms Maskin AB).

Tillverkning

Möjligheterna i vår tillverkning är många

På Axelent Engineerings tillverkningsavdelning arbetar idag totalt tio personer på plats i Gislaved. Vi tillverkar allt från projektbitar till tillverkning för egna projekt men också för extern tillverkning åt företag som inte har egen tillverkning, till produktion av reservdelar med mera.

Prototyper

Axelent Engineering erbjuder prototypframtagning

Vi på Axelent Engineering erbjuder framtagning av prototyper. Det kan vara prototyper för att testa och få en känsla för nya eller utvecklade produkter, men det kan också vara trasiga delar från en maskin där kunden saknar 3D-underlag. I dessa fall har vi kunniga konstruktörer hos oss som kan rita upp en ny modell.

Axelent Engineering

Med oss får du försprång

I över 40 år har Axelent Engineering varit en tillförlitlig partner vad gäller smarta lösningar inom maskin och automation. En komplett leverantör, från projektering och tillverkning till installation och uppföljning. Med snabbhet, kompetens och engagemang levererar vi högkvalitativa produkter som ökar produktiviteten och lönsamheten hos våra kunder.