Standardmaskiner - Axelent Engineering
Hydraulpress

Den kraftfulla och mångsidiga hydraulpressen

En hydraulpress är en kraftfull maskin som använder hydraulisk kraft för att komprimera, formera eller manipulera olika material. Den består av en hydraulcylinder, en pump och en behållare för hydraulvätska. När pumpen applicerar tryck på vätskan överförs detta till cylindern, som utövar kraft på det material som bearbetas.

Nidec Press & Automation

Vi är maskinåterförsäljare för Nidec

Vi är återförsäljare för Nidec. Nidec Press & Automation är en ledande global tillverkare av pressmaskiner och automationslösningar för metallbearbetningsindustrin. De erbjuder högpresterande pressar, stansmaskiner och formverktyg med hög precision och effektivitet.

Bihler

Vi är maskinåterförsäljare för Bihler

Axelent Engineering är stolta återförsäljare av maskiner från flera olika partners där vi representerar dessa märken i Skandinavien. En av dessa maskinåterförsäljare som vi är agenter för är Bihler som är baserade i Tyskland. Bihler är en världsledande systemleverantör för stansning och formning, svets- och monteringsteknik.

Numalliance

Lär känna vår partner Numalliance

Vi är glada och stolta återförsäljare av maskiner från ett flertal partners där vi representerar dessa märken i Skandinavien. Vi erbjuder support inom maskinförsäljning och försäljning för en rad olika typer av maskiner från dessa partners. En av dessa maskinåterförsäljare som vi är agenter för är Nummalliance som är baserade i Frankrike.

Axelent Engineering

Med oss får du försprång

I över 40 år har Axelent Engineering varit en tillförlitlig partner vad gäller smarta lösningar inom maskin och automation. En komplett leverantör, från projektering och tillverkning till installation och uppföljning. Med snabbhet, kompetens och engagemang levererar vi högkvalitativa produkter som ökar produktiviteten och lönsamheten hos våra kunder.