Service - Axelent Engineering
service

Service och underhåll för en effektiv och hållbar industri

Det är fullt upp hos Axelent Engineerings serviceavdelning som idag består av totalt fem personer (fyra mekaniker och en programmerare) som till största del är ute på olika uppdrag hos kunder under sina arbetsdagar. Mattias Melkersson som är serviceansvarig på Axelent Engineering ser att avdelningen framöver kommer ha behov av att växa, då efterfrågan på deras tjänster är stor.

Maskinflytt Axelent

Maskinflytt av X-line 3 på Axelent

I oktober genomförde Axelent Engineering en maskinflytt för Axelent AB i Hillerstorp. Det var maskinlinjen X-Line 3 som skulle förflyttas till en annan yta i produktionen. I ett maskinflyttsarbete är Axelent Engineering med på hela resan från planering och utförande till att maskinen kommer åter i produktion.

Axelent Engineering

Med oss får du försprång

I över 40 år har Axelent Engineering varit en tillförlitlig partner vad gäller smarta lösningar inom maskin och automation. En komplett leverantör, från projektering och tillverkning till installation och uppföljning. Med snabbhet, kompetens och engagemang levererar vi högkvalitativa produkter som ökar produktiviteten och lönsamheten hos våra kunder.