Vi är med dig på hela resan

Axelent Engineering är med dig under hela resan av ditt projekt, från projektering och tillverkning till installation och uppföljning. Med vår samlade kompetens under samma tak kan du känna dig trygg med att ha en helhetsleverantör av skräddarsydda automations- och maskinlösningar.

ABB Engineering

ABB Robotics och Axelent Engineering tillsammans för bästa möjliga automationslösningar

ABB Robotics är en av Axelent Engineerings långtgående partners och leverantörer när det gäller industrirobotar. Vi har träffat Nicklas Hallan, partner manager och Peter Wik, försäljningschef, från ABB Robotics tillsammans med Jesper Bundgaard och Karl Liljedahl från Axelent Engineering för att se tillbaka på vad vi har gjort tillsammans men också titta framåt på vilka trender, visioner och utmaningar vi ser i framtiden.

Numalliance

Lär känna vår partner Numalliance

Vi är glada och stolta återförsäljare av maskiner från ett flertal partners där vi representerar dessa märken i Skandinavien. Vi erbjuder support inom maskinförsäljning och försäljning för en rad olika typer av maskiner från dessa partners. En av dessa maskinåterförsäljare som vi är agenter för är Nummalliance som är baserade i Frankrike.