Maskinkonstruktörerna är med och formar framtidens industri

Maskinkonstrukion

Axelent Engineering har just nu fem konstruktörer som konstruerar allt från specialmaskiner till utveckling av befintliga maskiner och verktyg. Ibland konstrueras ett helt nytt projekt från grund och ibland är det utveckling utav ett tidigare projekt och konstruera en ny bättre lösning till den maskinen, dvs. nyutveckling av befintliga lösningar. I dagsläget jobbar konstruktörerna både i Catia 3Dexperience samt i Solidworks men alla nya projekt skiftas över till Solidworks. Konstruktörerna samarbetar och bollar mycket idéer tillsammans.

Lär känna några av våra maskinkonstruktörer och hur de ser på sina roller.

 

”Vi har fantastiska projekt, där vi får vara med och hjälpa företag in i den framtid som alltmer krävs idag. Detta gör att projekten skiljer sig åt med ständigt nya utmaningar och väldigt spännande att vara med på den resan som många företag gör. Det är extra roligt att göra dessa projekt här på Axelent med den gemenskap och drivkraft som vi har.”

Läs hela intervjun med Alexander här!

 

”Det roligaste med mitt yrke är att få vara en del av framtiden, att få jobba med ständig utveckling av nya och befintliga maskiner.”

Läs hela intervjun med Marko här!

 

”Man blir alltid glad/stolt när ett projekt överträffar kraven (prestanda, kostnad mm). För några år sedan ritade jag en maskin som överträffade prestanda med väldigt mycket vilket gjorde mig extra glad/stolt.”

Läs hela intervjun med Nils-Anders här!