Lär känna vår nya maskinkonstruktör och projektledare Daniel Bansell Krafft - Axelent Engineering

Lär känna vår nya maskinkonstruktör och projektledare Daniel Bansell Krafft

Välkommen till din nya roll på Axelent Engineering, kan du berätta lite vem du är?

– Jag heter Daniel Bansell Krafft, är 51 år och bor i Burseryd med min familj.

 

Vad har du för fritidsintressen?

– Med tre tonåringar, lite byggprojekt hemma och tjänst som Deltidsbrandman så känns det inte som man haft några andra fritidsintressen ett tag..  men annars gillar jag att vara ute och vandra i närområdet, skytte och så blir det en del motorcykelåkning!

 

Vad gjorde du innan du kom hit?

– Har jobbat som konstruktör på ett företag som tillverkar förpackningsmaskiner (Cyklop AB) de senaste 10 åren, och innan dess jobbade jag med maskinmontage på samma företag.

Är också deltidsbrandman /styrkeledare inom räddningstjänsten Gislaved-Gnosjö, Station Burseryd. Detta kommer jag att fortsätta med, men nu blir det bara helger och kvällar.

 

Vad kommer du jobba med här?

– Kommer att jobba med maskinkonstruktion och projektledning här på Axelent Engineering.

 

Vilka delar ser du mest fram emot i din nya tjänst?

– Att utvecklas inom maskinteknikområdet med nya projekt och kunder tillsammans med ett bra team och företag där man har det mesta i huset, från design till montage och eftermarknad!

 

Vilken bild har du hittills fått av arbetsplatsen?

– En arbetsplats där man har fått ihop alla delar väldigt väl vad gäller organisation och bemanning, även om det är högt tryck med många projekt så finns det ändå ett lugn att vi kommer lösa detta på bästa sätt! Uppskattar verkligen bredden på företaget där man skapar valmöjligheter genom att ha både design, bearbetning, montage och driftsättning under samma tak och det finns en förmåga att ta till sig nya arbetssätt och ny teknik!