Lär känna Sofie Andersson som arbetar med ekonomi och administration hos oss - Axelent Engineering

Lär känna Sofie Andersson som arbetar med ekonomi och administration hos oss

Sofie Andersson

Vem är du? Berätta lite om dig själv

Jag heter Sofie Andersson är 40 år, är gift och har tre barn som är 21, 18 och 14 år och bor utanför Hillerstorp med familjen. På fritiden spenderar jag mycket tid med dem.

 

Hur började din resa på Axelent Engineering och vad gjorde att du sökte dig till att jobba här?

Min resa började 2001 på Hillerstorp Specialmaskiner som senare blev uppköpt av Axelent Engineering, så på den vägen är det.

 

Berätta lite om hur din yrkesroll ser ut?

Jag jobba med ekonomi och administration här på företaget vilket främst innefattar hantering av leverantörsfakturor men även mycket annat.

”Det som jag tycker är mest inspirerande med mitt jobb är att det alltid är nya spännande projekt på gång och ingen dag är den andra lik. Kollegor här bryr sig om varandra och det gör oss till ett bra team tillsammans. ”

Vad tycker du är mest inspirerande med ditt jobb?

Det som jag tycker är mest inspirerande med mitt jobb är att det alltid är nya spännande projekt på gång och ingen dag är den andra lik. Kollegor här bryr sig om varandra och det gör oss till ett bra team tillsammans.

Jag får energi av att känna att man gör något viktigt varje dag och kan hjälpa människor men samtidigt är en del av en affärsdrivande verksamhet.

 

Hur skulle du beskriva Axelent Engineering  som arbetsplats?

Axelent Engineering är ett företag som är mån om sina anställda och erbjuder en superfin arbetsmiljö. Jag trivs väldigt bra här.

 

Kan du beskriva något som du gjort i ditt jobb som du är extra stolt över eller som varit extra roligt?

Jag tycker det är svårt att nämna bara en specifik händelse, men jag tycker det är extra roligt att vara lite ”spindeln i nätet” och vara delaktig i att planera och genomföra olika aktiviteter oavsett om det är för ett julbord eller rodda med flytten som var ett stort projekt för oss alla.