Lär känna Nils-Anders Brunnsgård som är mekanisk konstruktör och projektledare hos oss

Nils-Anders Brunnsgård

Vem är du? Berätta lite om dig själv och utbildningsbakgrund

Jag bor i Reftele med sambo, dotter och en labradorvalp. Idrott har alltid varit en stor del av min fritid. Både att titta på och delta själv. Jag är nu ledare för ett flicklag (fotboll) i Reftele och brukar delta i något motionslopp per år tex lidingöloppet.

Jag läste till maskiningenjör på Högskolan i Halmstad och har efter det jobbat som konstruktör i ca 20 år.

Hur började din resa på Axelent Engineering och vad gjorde att du sökte dig till att jobba här?

Jag kom till Axelent Engineering som konsult 2009 och blev anställd 2010.

Berätta lite om hur din yrkesroll ser ut

Jag jobbar som mekanisk konstruktör/projektledare i våra projekt. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att konstruera/rita specialmaskiner och leda projektet (tidplan, kalkyl, dokumentation, komponentinköp, projektmöte (interna och med kund) mm.

Vad tycker du är mest inspirerande med ditt jobb?

Att tillsammans med projektgruppen hitta bra lösningar som blir bra maskiner med nöjda kunder. 

Hur skulle du beskriva Axelent som arbetsplats?

Jag trivs väldigt bra på Axelent Engineering. Det är omväxlande och inspirerande arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och bra ledning/styrning. Jag tror att det väntar en ljus och spännande framtid för Axelent Engineering.

Kan du beskriva något som du gjort i ditt jobb som du är extra stolt över eller som varit extra roligt?

Man blir alltid glad/stolt när ett projekt överträffar kraven (prestanda, kostnad mm). För några år sedan ritade jag en maskin som överträffade prestanda med väldigt mycket vilket gjorde mig extra glad/stolt.