Lär känna Linus Johansson som arbetar som godsmottagare hos oss - Axelent Engineering

Lär känna Linus Johansson som arbetar som godsmottagare hos oss

Linus Johansson

Vem är du? Berätta lite om dig själv och utbildningsbakgrund

Jag heter Linus Johansson och är en 21-årig kille från och bosatt i Gislaved. Skidor är ett stort intresse för mig, men även Datorer och teknik. Jag gick Bygg- och anläggningsprogrammet på gymnasiet men kände senare att det var inget för mig. Så jag provade olika jobb men kändes ändå inte som det var för mig.

Hur började din resa på Axelent Engineering och vad gjorde att du sökte dig till att jobba här?

 På våren år 2022 fick jag tips på att de sökte en godsmottagare av min bror. Han förklarade lite innebörden av tjänsten och jag tyckte det lät intressant och sökte hit och gillar det här.

Berätta lite om hur din yrkesroll ser ut 

Jag har hand om all in och ut leveranser, beställningar av lager varor, Fastigheten, vård om våra truckar och bilar, Ordning och reda på golv och pallar och så mycket annat.

Vad tycker du är mest inspirerande med ditt jobb?

Det mest inspirerande är att man får prova på olika saker hela tiden. Veckorna är aldrig dem samma, och det är väldigt mycket omväxlande arbetsuppgifter. Det är också ett jobb där man får vara självgående vilket jag gillar. Jag skulle även säga att man lär sig något nytt varje vecka, om inte varje dag.

 

Hur skulle du beskriva Axelent som arbetsplats?

Nu har jag inte varit här så länge än men jag skulle säga att det är ett trevligt gäng där alla pratar med alla trots de olika avdelningarna. Kollegorna ställer alltid upp för att hjälpa till om man behöver det. Sen är lokalen ny och vi håller ordning och rent så arbetsmiljön är också bra.

 

Som ny på jobbet, vad ser du mest fram emot?

Jag ser fram emot att se hur jag kommer utvecklas med denna tjänst eftersom man gör lite allt mögligt och man vet aldrig vad som dyker upp som kan vara lite extra roligt eller mer utmanade.