Lär känna Isac Ericson som är CNC-programmerare hos oss - Axelent Engineering

Lär känna Isac Ericson som är CNC-programmerare hos oss

Isac Ericson

We are Axelent Engineering ”Vi har en väldigt god laganda där alla hjälper varandra där det behövs och viljan att dela sina kunskaper och erfarenheter med varandra är stor.”

Vem är du? Berätta lite om dig själv och utbildningsbakgrund
Jag är en 20-årig kille från Gislaved med ett stort teknikintresse. Teknikprogrammet på gymnasiet kändes som en självklarhet och produktionsteknik kändes som ett bra val för den som gillar utmaningar och problemlösning.


Hur började din resa på Axelent Engineering och vad gjorde att du sökte dig till att jobba här?
Jag sökte mig till Axelent Engineering direkt efter gymnasiet och började någon månad senare. Då vi tidigare under året besökte företaget med skolan fick jag känslan av att yrket var intressant och även lärorikt. Mitt i pandemin med all osäkerhet så valde Axelent Engineering att ändå satsa med en ny anställd vilket självklart kändes jättebra.

Berätta lite om hur din yrkesroll ser ut. 
Min huvudsakliga uppgift att bereda, ställa och även köra en Haas svarv med fräsfunktion.


Vad tycker du är mest inspirerande med ditt jobb?
Det mest inspirerande med mitt yrke är att man varje dag stöter på utmaningar som leder till att man ständigt förbättras och det är samtidigt fantastiskt kul att också se sina medarbetare utvecklas. Ingen dag är riktigt lik den andra.


Hur skulle du beskriva Axelent som arbetsplats?
Axelent Engineering är en fantastisk arbetsplats för den som verkligen vill utvecklas. Vi har en väldigt god laganda där alla hjälper varandra där det behövs och viljan att dela sina kunskaper och erfarenheter med varandra är stor. Genom att ständigt utmanas och kunna ta del av den kompetens som finns inom personalen ger det möjligheten till en fenomenal utvecklingskurva.


Kan du beskriva något som du gjort i ditt jobb som du är extra stolt över eller som varit extra roligt?
Något som gör mig väldigt stolt är att kunna leverera detaljer snabbt i situationer där tiden brister, något som väldigt få företag hanterar.

  • Storstad eller Landet? – Storstad
  • Sommar eller vinter? – Vinter
  • Laga mat eller äta ute? – Äta ute