Skivhanteringsanläggning - Axelent Engineering

Kundcase Skivhanteringsanläggning

Vi hjälper dig med mobil automation för ökad flexibilitet och kundorderstyrd produktion. Den första KUKA Mobile Platforminstallationen i Sverige av sitt slag. För skivhantering hos dörrtillverkare i tätt samarbete med KUKA Nordic AB.

Mer om Kundcaset Skivhanteringsrobot

Den första KUKA Mobile Platforminstallationen i Sverige av sitt slag. För skivhantering hos dörrtillverkare i tätt samarbete med KUKA Nordic AB.

 

KUKA KMP 1500 är vårt svar på tillverkningsindustrins ökade krav på kortare reaktionstider och större flexibilitet i tillverkningskonceptet. I framtidens fabriker hör på förhand definierade vägar och stelbenta processer till historien. Därför utvecklar KUKA intelligenta, autonoma fordon som förser robotar och maskiner med material med perfekt timing. KMP 1500 ger en tidigare otänkbar flexibilitet i produktionen.

 

AGV KMP 1500

Förarlös truck förser robotar och maskiner med material med perfekt timing

Axelent Engineering erbjuder i samarbete med KUKA en så kallad KMP 1500 (KUKA Mobile Plattform). Detta är ett förarlöst transportfordon som med fritt rörelsemönster förflyttar sig autonomt och flexibelt. I kombination med den senaste KUKA Sunrise-styrningen utgör den en modulärt, mångsidigt och framför allt mobilt tillverkningskoncept för framtidens industri. Den förarlösa trucken förser robotar och maskiner med material med perfekt timing och transporterar produkter självständigt genom alla steg i processen.

Tjänster Maskin & Automation

Automation för oss på Axelent Engineering handlar om en enda sak, att skapa lönsamma flöden. Både i form av hårdvara men också genom mjukvaror och arbetssätt. Vårt lönsamhetsfokus tillsammans med över fyrtio års erfarenhet av att konstruera och tillverka specialmaskiner har gjort oss till ett ledande kunskapsföretag i Sverige.

Automatisering Behöver du också effektivisera?

Kontakta oss