Axelent Engineering representerar nu Jean Perrot på den nordiska marknaden

Vi på Axelent Engineering och Jean Perrot ingår nu avtal vilket innebär att vi kommer representera deras utbud av högkvalitativa kantpressar på den nordiska marknaden.

Jean Perrot kantpress

Vi kommer genom detta erbjuda maskiner för bearbetning av tunnplåt, främst kantpressar, kantpress med robotcell och gradsaxar.

Vi tar detta steg då det finns en stor marknad för dessa produkter i Skandinavien, och när vi fick möjlighet att representera ett premiummärke som ej har haft närvaro på den nordiska marknaden tidigare så såg vi det som en bra möjlighet för vår del att ta vårt erbjudande till en ny nivå.

”Styrkan i deras produkter är att maskinerna håller hög kvalitet och hög precision i bockningen. Vidare så är kombinationen av ett standardutbud och att kunden har möjlighet att fritt anpassa hur deras maskin ska se ut en stor styrka. Att man vid en investering av en robotcell snabbt kan ställa om och även bocka manuellt utan problem är ytterligare en styrka” säger Jens Vesterlund, säljare för standardmaskiner på Axelent Engineering.

“Vi är väldigt nöjda med att inleda samarbetet med Jean Perrot och bli deras representant i de nordiska länderna. Deras sortiment av kantpressar passar väl in i vårt befintliga sortiment av standardmaskiner” säger Jesper Bundgaard, VD på Axelent Engineering.

 

Det här är Jean Perrot

Jean Perrot är ett företag som specialiserar sig på design, tillverkning och försäljning av maskiner och utrustning för plåtbearbetning. Deras produkterbjudande omfattar en rad högkvalitativa kantpressar, som är konstruerade för att möta kraven från olika industriella sektorer, inklusive bilindustrin, luftfartsindustrin, byggsektorn och många andra. Jean Perrots kantpressar kännetecknas av deras robusthet, precision och användarvänlighet, och de är utrustade med avancerad teknik för att säkerställa optimal prestanda och effektivitet. Genom att kombinera kvalitativa produkter med en stark kundorientering strävar Jean Perrot efter att vara en ledande aktör inom plåtbearbetningsindustrin.

Högkvalitativa kantpressar Besök Jean Perrot

Jean Perrot kantpress