År 2022 har verkligen varit ett händelserikt år

Jesper Bundgaard

”I slutet av februari gick dom första flyttlassen från våra verksamheter i Gislaved och Hillerstorp och den 1 mars flyttade vi in i våra nybyggda lokaler på Baldersvägen i Gislaved.

Allt gick som planerat och den 2 juni hälsade vi nästan 150 inbjudna gäster välkomna till den officiella invigningen av våra nya lokaler. Gästerna bjöds på en rundtur, utställning av maskiner och mingellunch där det under tiden hölls intervjuer med före detta sportkommentatorn Staffan Lindeborg som moderator. Hela eventet avslutades med en inspirerande föreläsning av Thomas Ravelli.

Vi avslutade första halvåret starkt och stängde flera projekt. Under sommaren och hösten var vi lyckosamma och fyllde på med flera stora order från både nya och gamla kunder. Vi avslutar året med en välfylld orderbok och 2023 kommer att starta med en rivstart.

Vi har under året hälsat många nya medarbetare välkomna och särskilt kul är det att flera före detta anställda har kommit tillbaka till oss. Med nuvarande orderstock behöver vi fylla på med fler CNC-operatörer, automationsingenjörer, maskinbyggare och servicetekniker.

Det är snart dags för våra medarbetare att få en välförtjänt julledighet, och jag vill redan nu passa på att önska alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt god jul och ett gott nytt år.”

Jesper Bundgaard, VD Axelent Engineering